Η κυρία «50 αποχρώσεις του γκρι» στην πιο αισθησιακή της φωτογράφιση [εικόνες]

Η κυρία «50 αποχρώσεις του γκρι» στην πιο αισθησιακή της φωτογράφιση [εικόνες]

Η Ντακότα Τζόνσον δεν φοβάται το γυμνό και το έχει αποδείξει και στην ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι», όπου οι σκηνές ήταν κάτι παραπάνω από «πιπεράτες».

Αυτή τη φορά, «ανεβάζει» και πάλι τη θερμοκρασία, μη διστάζοντας να φωτογραφηθεί σχεδόν γυμνή για το εξώφυλλο του περιοδικού «Another Magazine».

Οι φωτογραφίες πέρα από σέξι είναι πολύ καλλιτεχνικές, με την ηθοποιό να δείχνει πως είναι στα καλύτερά της.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE